Светска хроника от Косад Семанс. Емоционална фотосесия: „За бъдещето на децата ни“

В последните слънчеви дни, близо до Каварна, на фона на жънещ комбайн, с много настроение, детски смях и усмивки, Косад Семанс засне фотосесия за своя календар за 2020-та. Годината ще е специална за сплотения екип, защото в нея семенарската компания ще отпразнува 10-тия си рожден ден!
Качествени продукти, свежи идеи, щедри промоции, полезни семинари, стилни празненства и срещи, и винаги отзивчив екип – това откроява Косад Семанс като фирма с креативен, професионален и лесно разпознаваем почерк в селскостопанския сектор. Целият екип е концентриран в бъдещето.
А какво е бъдещето без нашите деца?
Затова те бяха главните герои по време на фотопразника на открито. С чисти сърца, широки усмивки и много забавление, малчуганите се потопиха в света на техните родители и благородната професия, свързана със земята и прехраната.
Да възпитаме децата ни в любов към земята. Да ги научим на труд и уважение към природата. Да им покажем от къде идват хляба и млякото на нашите трапези. С тази идея екипът на Косад Семанс проведе първия „Открит урок по земеделие“ на своите деца. През 2020-та година компанията ще инвестира в образователна програма в много училища и детски градини. Да инвестираме в бъдещето! Да инвестираме в нашите деца!
Събитието нямаше как да мине без последния хит в продуктовата листа на Косад Семанс – технологията в царевица за зърно – HiCorn. Детският смях по време на жътвата на полето край Добрич, направи работата на техните родители още по-приятна. Малките участници във фотосесията не пропуснаха възможността да се покатерят на голямата машина и да видят отвисоко как изглежда света на техните родители, посветили се на земеделската работа. С емоционалните фотографии от Косад Семанс правят и една логична препратка – така, както всеки родител се грижи за децата си и работи за тяхното добро бъдеще, така и ние, като стопани, трябва да се грижим за земята, за полетата си, и да оставим на следващите поколения едно добро наследство. Защото от Косад Семанс знаят, че най-големият успех се крие в това – да работиш здраво днес, за да си доволен в бъдещето. И компанията го прави – с постоянното надграждане на своите продукти, с професионалната грижа към всеки един клиент, с актуалните си и градивни идеи.
Защото за голямото семейство на Косад Семанс земеделието не е просто бизнес и търговия, а мисия с отговорност и послание. Какво е то за 2020-та?
Ще го разчетете в красивите очи и чистите сърца на децата от календара.

Share This